top of page

Hoe goed scoort uw bedrijf in vrouwelijk leiderschap?

Krapte op de arbeidsmarkt, hoog ziekteverzuim en ineffectief werken zijn goede redenen om naar coaching voor uw medewerkers te kijken. Bent u op zoek naar gespecialiseerde coaches binnen uw coaching-pool en hebt u het streven om meer vrouwelijk leiderschap binnen uw bedrijf te stimuleren? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

CLogoMvD_BG#351616.png

Haalt u al alles uit het vrouwelijk talent dat u in huis hebt?

Benut het intern potentieel

Ontdek welk potentieel in uw bedrijf zit en verzeker uzelf dat dit potentieel binnen uw bedrijf wordt ontplooid.

Verhoog uw medewerkerstevredenheid

Bewuster werken vanuit je eigen waarden, competenties en talenten zorgt voor meer (werk)geluk en tevredenheid. Meer tevredenheid op het werk zorgt wederom voor hogere productiviteit en behoud van goed personeel. 

Ontwikkel sterke competenties

Ontwikkel de competenties die uw bedrijf nodig heeft en uw medewerkers sterker maakt.

Versterk uw leiderschap

Werken en leiden vanuit je persoonlijke waarden en drijfveren is een basisvoorwaarde voor effectiviteit en authentiek leiderschap. Met coaching zorgt u voor een optimale match in uw bedrijf.

Behoud talent

Behoud talentvolle medewerkers en laat hen beter tot hun recht komen.

Bereik meer diversiteit en gelijkheid

Het is bekend dat een diverser team succesvoller samenwerkt en daarmee betere bedrijfsresultaten boekt en ook nog eens aantrekkelijker is voor nieuw talent.

DSC02444.jpg

Waarom werken met Mies van Dijk Coaching?

Daar waar coachend leiderschap binnen het bedrijf tekort schiet is werken met een externe coach een voordeel. Het zorgt voor meer focus, vertrouwen en openheid, wat wederom de kans verhoogt op het succesvol bereiken van het gestelde doel.

 

Mijn achtergrond is marketing en bedrijfsinnovatie. Identiteit en transformatie is mijn specialisme, zowel voor een bedrijfsmerk als voor uw startende vrouwelijke leidinggevende. Mijn kracht ligt in de verbinding van de persoonlijke drijfveren van de medewerker, met de belangen van het bedrijf. 

 

Ik heb een ICM Diploma Professioneel Coach (NOBCO geaccrediteerd en met STIR keurmerk), een Bachelor in International Marketing and Business Studies en een Master (cum laude) in Business Innovation (Imagineering). Kijk op mijn LinkedIn voor aanbevelingen van collega's uit de beroepsgroep en van eerdere samenwerkingen. Meer weten over mij? Ga naar over mij.

Neem contact op om de samenwerkingsmogelijkheden te bespreken.

bottom of page