top of page

1-op1 Coaching programma

Vind je beste zelf als startende vrouwelijke leidinggevende

Weet jij dat er meer in je zit dan dat je nu laat zien als startende teammanager? Wil jij van begin af aan je eigen leiderschapsstijl ontwikkelen en moeiteloos en zelfbewust kunnen leidinggeven? Vindt je het moeilijk om je te profileren als leidinggevende, zoals je het zelf graag zou willen zien? Dan is dit programma precies wat je nodig hebt.

DSC02432_edited.jpg

Dit is wat je wilt...

Een goede, inspirerende en duidelijke leider zijn voor al je teamleden, zelfverzekerd voor je team staan en altijd duidelijk communiceren naar je team. 

Elke dag en in elke situatie de juiste motivatie vinden om je beste zelf te laten zien en je gewaardeerd voelen door je team en je bedrijf.

Weten dat je dagelijks waarde levert in je nieuwe rol, voor je team, je bedrijf en jezelf.

Precies weten waar je mee bezig bent, wat je te doen valt, wat prioriteit heeft en welke beslissingen je daarvoor moet nemen.

Een diep vertrouwen hebben in je team, dat de taken gedaan worden zoals en wanneer van hen verwacht, je weet dat ze plezier hebben in hun werk en dat ze net zo comitted zijn tot het teamresultaat en dedicated hun werk doen als jij dat doet.

Precies weten wie jij bent als leidinggevende. Je hebt een sterk ruggengraat, je bent nooit verlegen om je mening te geven of bang teveel van je te laten zien. Je neemt je plek als leidinggevende elke dag vol overtuiging in, omdat jij weet dat jij meer dan capabel bent om deze goed uit te voeren en je deze plek in het bedrijf verdient hebt.

Maar dit is de realiteit...

Je weet eigenlijk helemaal niet zo goed hoe je het doet als leidinggevende. Dat maakt je onzekerder dan ooit op je werk. Hoe weet je of je het goed doet als leidinggevende?

Sinds je in je nieuwe rol zit, voel je je best wel eenzaam in je bedrijf. Hoe houdt je nu de verbinding met je team en je bedrijf?

Je werkt hard, maar je produceert weinig. Je vraagt je af, wat is je toegevoegde waarde eigenlijk nu je leidinggevende bent? 

Je blijft jezelf vertellen dat "als ik iemand erbij heb, dan wordt het rustiger en kan ik een beter plan schrijven."; of "als het project afgerond is ga ik taken efficiënter verdelen". Maar er verandert niets wanneer dat "als..." gebeurt.  Hoe krijg je zo ooit grip op je functie?

Je prestatiedruk weegt zwaarder dan ooit op je schouders. Je kunt moeilijk taken loslaten en delegeren en je blijft micromanagen. Hoe kom je hier ooit uit?

Je hebt het gevoel dat je omgeving jouw manier van leidinggeven meer beïnvloed dan je zou willen. Door het "geruis" om je heen kun je je eigen stem niet goed horen. Wanneer ben jij écht jezelf als leidinggevende en wanneer niet?

Hoe dieper en oprechter jouw zelfkennis, hoe sterker en authentieker jouw leiderschapsstijl.

DSC02233.jpg

Als je niet weet wie jij bent als leider

Dan laat jij je leiderschapsstijl geheid te veel sturen door je omgeving. Kans is groot dat dat nu al gebeurt

 

Dat maakt de downward circle naar slecht management waarschijnlijker en met de tijd wordt het werken aan authentiek leiderschap steeds moeilijker.

De kans is groter dat je op den duur je professionele reputatie op het spel zet, omdat je performance niet alleen aan jouw inhoudelijke kennis en bijdrage gemeten wordt, maar ook aan het succes en de tevredenheid van je team.

 

Je gaat je vervolgens helemaal kapot werken, in een functie die wellicht helemaal niet bij je past, laat staan dat je er blij van wordt.

 

Worst case scenario wordt jij die slechte manager, moet je je functie opgeven of kom je in een burn-out terecht, zoals je het bij zovele teammanagers al hebt zien gebeuren.

Dat gaat jou écht niet gebeuren

Want dit is wat je kunt doen:
  • Benut de authentieke kracht van wie jij bent om jezelf en jouw team te ontwikkelen en te slagen in je nieuwe rol als leidinggevende, op je eigen voorwaarden.

  • Bouw aan je credibility, versterk je profilering binnen je bedrijf en vergroot je invloed bij het hogere management.

  • Leer beter omgaan met de dagelijkse uitdagingen die je als nieuwe teammanager aan je hoofd geslingerd krijgt. 

  • Bouw aan de bloeiende carrière die je voor jezelf ziet en die jij verdient.

Ik kan jou helpen daar te komen. Meld je nu aan voor mijn 1-op-1 coaching-programma, specifiek ontwikkeld voor de startende vrouwelijke teammanager.

Inhoud programma

Dit is wat je allemaal krijgt:

 

 

4x 1-op-1 coaching sessie à max 1,5 uur (= tot 6 uur aan persoonlijke coaching)

 

 

Je doorloopt in totaal 5 modules (bekijk hier de details van de modules)

 

 

Je krijgt een werkboek met 25 opdrachten. Dit wordt jouw persoonlijke guide waar je altijd op terug kunt komen.

 

 

2 live online Q&A sessie met medecursisten (datum n.t.b.). Je staat er dus zeker niet alleen voor. Verbind je met lotgenoten en laat je inspireren door anderen.

 

 

Exclusieve toegang tot gesloten Instagram community met medecursisten. Een veilige omgeving waar je altijd met alle vragen terecht kunt.

Dit is de eerste keer dat dit traject wordt aangeboden. Daarom profiteer je nu van de VIP early-bird prijs van
€ 745,- i.p.v. de normaalpijs van € 1.345,-. Dat is maar liefst € 600,- korting!
 
 
 
Alleen nu krijg je als VIP early-bird deze bonussen:
 
Dit programma wordt steeds meer een online programma. Doe nu mee en krijg als VIP early-bird als eerste toegang tot de online video's PLUS 1 jaar gratis toegang tot de gehele online cursus, vanaf het moment dat deze volledig beschikbaar is.
Krijg een van mijn 5 "must-read" boeken voor startende vrouwelijke leidinggevende cadeau.
Behoefde aan meer 1-op-1 sessies? Boek 2 extra 1-op-1 coaching sessies bij voor slechts € 195,- (normaaltarief € 345,-)

Module 1

Helderheid in je doelstelling

Na deze module ken jij je grootste en belangrijkste uitdagingen en belemmeringen die jou nu tegenwerken in jouw rol als leidinggevende.

Module 2

Helderheid in je gedrag en gedachtes

Na deze module weet jij nieuwe, constructieve gedachtes te verankeren, zodat jouw gedrag als zelfverzekerde en authentieke leidinggevende matcht met jouw gedachtes.

Module 3

Een helder en oprecht beeld over jezelf

Na deze module weet jij precies wie jij bent, wie jij wilt zijn als leidinggevende en hoe je dat bent.

Module 4

Een helder support system in kaart

Na deze module heb je je support-systeem in kaart en weet je welke acties je kunt nemen om dat wat je nodig hebt te realiseren.  

Module 5

Een helder beeld over je beste zelf als leidinggevende

Na deze module weet jij hoe jij verder bouwt aan je credibility, hoe je je profilering binnen je bedrijf versterkt en hoe je je invloed bij het hogere management vergroot.

Dit is wat je gaat leren

Details modules

Aan het eind van dit traject....

Na het traject...

 

...weet jij wie jij bent als leidinggevende en heb jij de handvatten om authentiek leiding te geven vanuit jouw eigen waarden, zodat jij leiding kan geven op een manier die bij jou past en waarin jij verder wil groeien. 

 

...weet jij hoe jij je wilt profileren als leidinggevende om jouw doelen te bereiken en op een manier die bij jou past.

...voel jij je helemaal thuis in jouw nieuwe rol als leidinggevende, je voelt je zelfverzekerd en straalt dit ook uit, niet alleen naar je team, maar ook naar hoger management.

...weet jij wat jou een goede leidinggevende maakt, wat jouw waarde is voor iedereen in jouw team en voor je bedrijf én weet je deze constructief te versterken.

...neem jij met gemak besluiten, ook al zijn ze moeilijk.

...weet jij hoe je een sterk team bouwt en voer jij gemakkelijk moeilijke en confronterende gesprekken met je teamleden

Ben jij klaar om je beste zelf te zijn als leidinggevende?

Liever eerst sparren?

DSC02229.jpg

Wat klanten over mij zeggen

review app MP.jpg
Google review Anna Katharina.png
Google review Miranda Snel.png
Google review Inga Svenss.png

Werken met mij

Ik ben zelf startende leidinggevende geweest en vond het alles behalve makkelijk om mijzelf in de rol te vinden. Maar het is mij wel gelukt. Begonnen als assistente en doorgegroeid naar teammanagement en directie. Uiteindelijk de stap gezet om mijn eigen bedrijf te starten. Dat was allemaal niet mogelijk geweest, had ik niet het werk verzet om mijn eigen beste zelf te kunnen zijn, al van begin af aan als startende leidinggevende. Dankzij deze sterke basis komen mijn talenten tot ontplooiing, blijf ik doorgroeien en maak ik beslissingen die bij mij passen.

3 x typisch Mies

1) Tot nu toe ben ik zo'n 14 keer in mijn leven verhuisd, heb op 3 continenten, in 5 landen en in 11 verschillende steden gewoond.

2) Ik ben een ontzettend slechte apper, maar bel mij en wij hangen makkelijk 3 uur aan de telefoon.

3) "Ik zoek niet, ik vind.", van Pablo Picasso, is op mijn lijf geschreven. Zo pak ik graag functies aan die nog gevormd moeten worden, word ik enthousiast van projecten die nog niet helemaal zijn uitgedacht en volg ik dolgraag nieuwe opleidingen en studies. Precies mijn ding.

Laagste prijs ooit

Dit is de eerste keer dat dit traject wordt aangeboden. Daarom profiteer je nu van de VIP early bird prijs van € 745,- i.p.v. de normaalrpijs van € 1.345,-. Dat is maar liefst € 600,- korting. De prijs gaat geleidelijk omhoog, hoe meer VIP early-birds het traject doorlopen. Mis deze kans dus niet. Nu krijg je niet alleen de laagste prijs ooit, maar ook de meeste persoonlijke aandacht ooit, omdat het een nieuw programma is. Ben jij een van de VIP early-birds?

Wacht niet met je groei

Omdat het nu tijd is om je beste zelf te zijn als leidinggevende, niet over een jaar of over een paar jaar. Hoe eerder je jezelf als leidinggevende weet te profileren, hoe sneller jij zelfbewust en moeiteloos in je rol zit en hoe groter de kans dat jij over aan het eind van je carriere trots en met voldoening op je carriere terug kijkt en het voorbeeld voor anderen kunt zijn, wat je zelf zo graag had gehad. Je groeikans is nu, wacht dus niet tot een moment wanneer het uitkomt. Dat moment komt namelijk nooit.

Pak nu de gratis bonus

  1. Dit programma wordt steeds meer een online programma. Doe nu mee en krijg als VIP early-bird als eerste toegang tot de online video's PLUS 1 jaar gratis toegang tot de gehele online cursus, vanaf het moment dat deze volledig beschikbaar is.

  2. Krijg een van mijn 5 "must-read" boeken voor startende vrouwelijke leidinggevende cadeau.

  3. Behoefde aan meer 1-op-1 coaching sessies? Boek meteen 2 extra 1-op-1 coaching sessies bij voor slechts € 195,- (normaaltarief € 345,-)

Waarom nu meedoen?

Jouw vraag nog niet beantwoord? Vraag het hier

contact@miesvandijk.nl  |  +31 6 82 00 63 08

  • LinkedIn
  • Instagram

Bedankt voor je bericht, ik kom er z.s.m. op terug.

bottom of page