top of page

Wat klanten over mij zeggen

review app MP.jpg
Google review Elise van der Waals.png
Google review Anna Katharina.png
Google review Miranda Snel.png
Google review Inga Svenss.png

CHESTER, UTRECHT

"Michèle is een warme en doortastende persoonlijkheid. Al bij de eerste ontmoeting wist ze de juiste snaar te raken en een spiegel voor te houden. Daardoor heeft ze mij in korte tijd erg geholpen kritischer naar mijzelf te kijken en mij opnieuw geleerd naar mijzelf te luisteren. Ook heeft Michèle mij de push gegeven om voor mijn "waarom" te gaan. Ik heb daardoor mijn zelfvertrouwen hervonden en doorgezet in een uitdaging die veel meer een vertaling is van mijn drijfveren. Haar methode geeft je tools om mee aan de slag te gaan met jezelf. Ik heb erg veel aan haar gehad en kan het iedereen aanraden, het is een investering in jezelf."

- Chester, Utrecht

INEKE, ALKMAAR

Michèle is een echte coach. Ze creëert overzicht, straalt rust en vertrouwen uit. Dat voelde veilig. Ze heeft het pad samen met mij bewandeld en stuurde met zachte, maar confronterende hand bij, door de juiste vragen te stellen, zodat ik de voor mij juiste weg ging volgen. Het traject met Michèle heeft mij opgeleverd dat ik veel beter in staat ben om mijn plek op de voor mij juiste manier in te nemen, waardoor ik ook beter bij mijn gevoel kan komen. Ik kreeg meer inzicht in mijn patronen en daardoor viel de puzzel voor mij steeds meer in elkaar."

MAI, ALKMAAR

"Je bent een laagdrempelige coach die mij actief heeft laten nadenken en daarnaast ook de voorwaarden creëerde die ervoor zorgden dat ik in een veilige omgeving ongedwongen aan me eigen leerdoel kon werken. De open vragen die je stelde en de confrontatie door middel van feedback heb ik als prettig ervaren. Zonder in te vullen of suggesties te geven dwong je mij ook om tot oplossingen te komen."

DANITSJA, ALKMAAR

"Ik vond je een prettige coach. Ik voelde me direct in goede handen en had geen moment het idee dat je oordeelde. Dat is erg prettig. Ik heb vanaf het eerste moment me opengesteld en ongecensureerd kunnen vertellen hoe mijn ervaringen waren en mijn wereld was. Ik denk dat het coach zijn iets is dat je in je hebt."

SHARON, ROTTERDAM

"Ik kan me nerveus voelen om vanuit mijn kracht te praten met een deskundige. Door jouw nieuwsgierige en oprechte houding voelde ik me uitgenodigd om me open te stellen en te zijn zoals ik echt ben. Je hebt me geleerd hoe aanstekelijk nieuwsgierigheid is."

bottom of page